Aktuális Programok

H5-3:r

Szexuális Alkímia - Tantrikus És Tao Módszerekkel, Kama-Sutra És Ananga-Ranga Adaptációkkal (2,5 Napos) - Február 24-26. (Péntek - Vasárnap) 10.00-19.00

MAN4

A tantrikus párkapcsolatok alapja az intimitás, és annak megélése. Célja pedig, hogy találkozzunk és egységben legyünk valódi önmagunkkal, valaki más közelében. Ha tantrikus párkapcsolatban szeretnénk élni, akkor elengedhetetlen, hogy bevonjuk a tudatosságot a hétköznapokba is. Ebben az esetben a tantra nem csak a hálószobában kap főszerepet, hanem alkimistaként és a tudat tágítójaként a hétköznapokban is jelen lesz.

A tantrikus szexualitás egy olyan módszer, amely összeköti az elmét és a testet. A szexuális energia mozgatásával és transzformálásával dolgozik. Célja, hogy a szexuális energiát magasabb tartományokba emelje, és ennek eredményeként kifejtse jótékony és gyógyító hatásait. Amikor az energia felfelé emelkedik, akkor elindul az alkímia folyamata is. Az energia minősége változik, a nehéz, negatív energiák könnyed, pozitív energiákká alakulnak, amik jelentősen hatnak a hétköznapjainkra is. Elindul a fejlődés, a tudatalatti blokkok oldása, és az öngyógyítás folyamata is.

A tanfolyamon beszélünk a tantráról, mint alkímiáról, és mint energia tudományáról. Olyan titkos tanítások is a felszínre kerülnek, amik nagyban hozzájárulnak a test orgazmikus készségeinek feltárásában, elsajátításában.

A tanfolyamon megtanuljuk, hogy mi a tantra, mi a Kama-Sutra, mi a különbség a kettő között. Megismerjük a tantra princípiumokat, a Tao módszerével a szexuális energia felhúzását, valamint azt, hogy mitől lesz egy párkapcsolat tantrikus. Rálátást kaphatunk arra, hogyan valósítsuk meg a tantrikus párkapcsolatot, mik a női illetve férfi szerepek, hogyan támogassuk egymást. Megtanuljuk az energiaáramoltatást, az energia felhúzását, a tantrikus szeretkezés rituáléját, valamint azokat a pózokat, amik által tantrikussá tesszük magát az összeolvadást is. Megtudjuk, hogyan használjuk a tudatunkat az együttlét közben.

A tanfolyam pénteken 17.00 órától 21.00 óráig tart, szombaton a hölgyeknek 10.00-14.00-ig, az uraknak 15.00-19.00-ig, vasárnap pedig mindenkinek 10.00-18.00 óráig. A tanfolyam ára 90.000Ft/fő. Jelentkezés: kamadevatemple@gmail.com. Az aktuális tanfolyam időponttal kapcsolatban kérlek, hogy a programok menüpont alatt informálódj.

Tantra ÉS Lingam Masszázs Alaptanfolyam Hölgyeknek - Március 4. (Szombat) 10.00-19.00

MAN1

A tantra masszázs az érintés talán legmagasztosabb és leginkább szeretettel teli formája. Ilyenkor nem csak érintünk, hanem gyógyítunk is. Fókuszunk, figyelmünk a másikon van, odaadóak vagyunk, minőségi időt töltünk együtt, bizalmat építünk, közelebb kerülünk egymáshoz, és nem utolsó sorban áramoltjuk az energiát, ami elindítja az öngyógyítás folyamatát.

A tanfolyam célja, hogy hazavihesd a szeretet egy rendkívüli formáját, hogy megtanuld áramoltatni és transzformálni az energiát, hogy meglepd párod egy különleges élménnyel, és hogy közelebb kerülhessetek egymáshoz.

A tanfolyamon beszélgetünk a tantráról, hogy mi is ez valójában, mi a célja, és hogyan lehet hasznos számunkra. Előtérbe helyezzük a női minőségeinket, és meditáció útján helyreállítjuk azokat a minőségeket és szerepeket, amelyek esetleg elvesztek belőlünk. Oldunk a gátlásra, a szégyenre, és minden olyan negatív érzelemre, tulajdonságra, ami már nem szolgál minket. Ezt követően teret engedünk a misztériumnak, és elkezdjük a tantra masszázs megismerését.

Egy magmegtartó férfi modell segítségével bemutatjuk a mozdulatokat, az energia áramoltatást és felhúzását, valamint akár a teljes testes orgazmus megélését a tantra masszázs által. Ezt követően szemléltető eszköz segítségével gyakoroljuk a Lingam masszázst, és egymáson fogjuk gyakorolni magát a tantra masszázst.

Az egésznapos program izgalmas, sejtelmes, titkokat feltáró, misztikus és közben mégis nyílt és tabuk nélküli. Sok szeretettel várlak, ha érzed a hívást, és részt vennél egy olyan csodában, amit talán minden nőnek érdemes lenne hazavinnie és megtapasztalnia.

Jelentkezés a tanfolyamra: kamavedatemple@gmail.com. A tanfolyam ára: 40.000Ft/fő.

HALADÓ Tantra És Lingam Masszázs Tanfolyam Hölgyeknek - Március 5. (Vasárnap) 10.00-19.00

MAN2

Amikor már megfelelőn tudjuk áramoltatni az energiát, akkor lehetőségünk lesz egy kicsit jobban elmélyedni a további folyamatokban, amik még közelebb vihetnek az egész testes orgazmus adásának elsajátításában.

A tantra sokkal összetettebb, mint gondolnánk, és sokkal inkább alkímiáról szól, mintsem a szexualitásról. Éppen ezért ezen a tanfolyamon elővesszük az alkimista módszereket, és “arannyá” változtatjuk mindazt, amit lehet.

Gyakorlatként tantrikus módszerrel aktivizáljuk a csakráinkat, dolgozni fogunk az elemekkel, a durva és finom testeinkkel, és egy taoista légzőgyakorlatot is megtanulunk, hogy saját magunkban is elkezdjük áramoltatni az energiát.

A tanfolyamon beszélünk a tantráról, mint alkímiáról, és mint energia tudományáról. Olyan titkos tanítások is a felszínre kerülnek, amik nagyban hozzájárulnak a test orgazmikus készségeinek feltárásában, elsajátításában. Új, titkos fogásokat tanulunk, megtanuljuk megnyitni a testben lévő csatornákat (nádikat), megtanuljuk energetizálni a lingamot, és arra törekszünk, hogy energetikai orgazmust érjünk el a masszázs adása által.

A tanfolyam teoretikus tanításból, valamint gyakorlati részből is áll. Egy férfi modell segítségével bemutatjuk a már kibővített tantra és lingam masszázst, valamint az energetikai orgazmus elérésének a módját. Ezt követően egymáson is gyakorolhatjuk a fogásokat, és akár meg is tanulhatjuk magunk is felhúzni az energiát.

Az egésznapos program izgalmas, sejtelmes, titkokat feltáró, misztikus és közben mégis nyílt és tabuk nélküli. Sok szeretettel várlak, ha érzed a hívást, és részt vennél egy olyan csodában, amit talán minden nőnek érdemes lenne hazavinnie és megtapasztalnia.

Jelentkezés a tanfolyamra: kamavedatemple@gmail.com. A tanfolyam ára: 40.000Ft/fő.