Oktatók

I4

Tari Valéria

IO11

Az eddigi önismerettel és tudatos személettel eltöltött éveim alatt arra a tapasztalásra jutottam, hogy a problémák nagy része három fő csoportra osztható: párkapcsolat és család, pénz és anyagi helyzet, valamint az egészség. A magamon és másokon végzett hosszas éber önismereti munkám során azt tapasztaltam, hogy lényegében teljesen mindegy, hogy melyik csoportba tartozik a probléma, a kiindulópontja mindegyiknek ugyanaz: az elme.

Az elme szinte már a fogantatásunk pillanatától kezdve jelen van, és meghatároz minket. Az elme az, ami létrehozza a hamis valóságunkat, ami elhiteti velünk, hogy az van és létezik, amit ő gondolatként - majd a gondolatok alapján érzelmekként- megjelenít, MEGTEREMT bennünk. Olyan erős kontrollja, hatalma, és befolyása van, hogy életet - életeket - vagyunk képesek leélni úgy, hogy egy hamis hitben, hamis valóságban, hamis önteremtésben, hamis önképben, hamis érzelmekbe beleragadva létezünk. Nem látunk túl a határain - így a saját határainkon túl sem-, mert a korlátai közé vagyunk szorítva, és elhisszük, hogy az a valóság, amit ő teremt, amit általa megélünk.

Ennek alapján az elme teremti meg az egót, - így a hamis Én-t, és a tudattalan tartalmát, amire az Univerzum is reagál-, a személyiségünket, a dualitást, a negatív és pozitív érzelmeket, a hitrendszereinket, és minden olyat, ami egy szinte átláthatatlan rendszerré, megoldhatatlannak tűnő káosszá fejlődik, és meghatároz minket, az életünket, és sorsunkat.

Azonban ha egyszer fel tudjuk oldani mindazt, amit az elme teremtett, akkor szembetalálhatjuk magunkat valódi mivoltunkkal, valódi önvalónkkal, és képesek leszünk az elmét is a szolgálatunkba állítani, mert ekkor már valódi önmagunkként kiteljesedve túljutunk a határain…. és ekkor elmondhatjuk: ÉN VAGYOK.

Azokat az eszközöket és lehetőségeket kínálom Neked, amik engem eljutattak ide, amik által én el tudtam idáig fejlődni, amik nekem a leghatékonyabbnak bizonyultak. Mindegyik módszer, amit alkalmazok, átfedésben van egymással, és több világi kultúra spirituális gyakorlatait egyesíti.

Tamás Kinga

Amrita Vörös WEB

Okleveles masszőr, táncos, női jóga- és tao csikung oktató, életmódtanácsadó welness tréner vagyok, több, mint 20 éve a szeretkezés spirituális vonulatainak, valamint a tantra és egyéb önkereresési utak gyakorlója.

Kamaszkorom óta foglalkozom spiritualitással, gyógynövényekkel és művészetekkel, tudatos mozgásokkal és érintésekkel, táncokkal, masszazsokkal, jógával, sámángyakorlatokkal valamint a gyógyító szerelem taoista módszereivel és egyéb ősi kultúrák szemléleteivel. 21 évesen találkoztam először a tantrával, és azóta életem részévé váltak meditációi, technikái, szellemisége. A természettel és igaz valósággal való kacsolat szentségét találtam meg ezekben az ősi tanításokban, ugyanazt, ami addig is bennem megnyilvánulásra törekedett. Folyamatosan képezem magam életem során, de elsősorban tapasztalati szinten szeretem beleásni magam azokba a tudásokba, amikkel rokonságot érzek.

Szívesen adok tanácsot a magasabb szintű szerelmi kultúra megtanulására, és teremtő energiáink egészséges áramlásba hozására. Oktatok tudatos érintést, meditációkat, jógát, tantrikus hozzáállást, gyógyító szerelmi technikákat, tantrikus masszázst, táncot, valamint spirituális munkákat a partnerkapcsolatokban és a mindennapi életben. Specialitásom az egyéni és partnerkapcsolatban való energia áramoltatás, valamint ezzel összefüggésben a korai magömlés témaköre, amiben visszajelzések alapján láthatóan nagyon hatékony és - egészséges személyeknek- viszonylag könnyen elsajátítható módszereket dolgoztam ki.

Csoportosan és egyénileg is a következő programok érhetőek el nálam: Hat-ha, női, és intim jóga, Tantrikus meditációk, masszázs oktatás, energia áramoltató és megtartó gyógyító szerelmi gyakorlatok, szertartások, hastánc és táncmeditáció.