Tanfolyamok

I1

Szexuális Alkímia - Tantrikus és Tao módszerekkel - Kama-Sutra adaptációkkal (2,5 napos)

IT102

A tantrikus párkapcsolatok alapja az intimitás, és annak megélése. Célja pedig, hogy találkozzunk és egységben legyünk valódi önmagunkkal, valaki más közelében. Ha tantrikus párkapcsolatban szeretnénk élni, akkor elengedhetetlen, hogy bevonjuk a tudatosságot a hétköznapokba is. Ebben az esetben a tantra nem csak a hálószobában kap főszerepet, hanem alkimistaként és a tudat tágítójaként a hétköznapokban is jelen lesz.

A tantrikus szexualitás egy olyan módszer, amely összeköti az elmét és a testet. A szexuális energia mozgatásával és transzformálásával dolgozik. Célja, hogy a szexuális energiát magasabb tartományokba emelje, és ennek eredményeként kifejtse jótékony és gyógyító hatásait. Amikor az energia felfelé emelkedik, akkor elindul az alkímia folyamata is. Az energia minősége változik, a nehéz, negatív energiák könnyed, pozitív energiákká alakulnak, amik jelentősen hatnak a hétköznapjainkra is. Elindul a fejlődés, a tudatalatti blokkok oldása, és az öngyógyítás folyamata is.

A tanfolyamon megtanuljuk, hogy mi a tantra, mi a Kama-Sutra, mi a különbség a kettő között. Megismerjük a tantra princípiumokat, a Tao módszerével a szexuális energia felhúzását, valamint azt, hogy mitől lesz egy párkapcsolat tantrikus. Rálátást kaphatunk arra, hogyan valósítsuk meg a tantrikus párkapcsolatot, mik a női illetve férfi szerepek, hogyan támogassuk egymást. Megtanuljuk az energiaáramoltatást, az energia felhúzását, a tantrikus szeretkezés rituáléját, valamint azokat a pózokat, amik által tantrikussá tesszük magát az összeolvadást is. Megtudjuk, hogyan használjuk a tudatunkat az együttlét közben.

A tanfolyamon a teoretikus tanítás mellett modellek segítségével szemléltjük a gyakorlatokat. A tanfolyamon résztvevők végig ruhában vannak, a bemutatott gyakorlatok helyben gyakorlására nincs lehetőség. A tanfolyam nem csak pároknak, hanem egyéni résztvevőknek is szól, akik el szeretnék sajátítani a tantrikus párkapcsolat, valamint a tantrikus szeretkezés alapjait.

A tanfolyam pénteken 17.00 órától 21.00 óráig tart, szombaton a hölgyeknek 10.00-14.00-ig, az uraknak 15.00-19.00-ig, vasárnap pedig mindenkinek 10.00-18.00 óráig. A tanfolyam ára 90.000Ft/fő. Jelentkezés: kamadevatemple@gmail.com. Az aktuális tanfolyam időponttal kapcsolatban kérlek, hogy a programok menüpont alatt informálódj.

Tantra és Lingam masszázs alaptanfolyam Hölgyeknek (1 napos)

I21

A párkapcsolatok egyik alapköve az intimitás, azonban ez sokak számára félelmetes is lehet. Amikor intim állapotban vagyunk, akkor a másik közelségében felvállaljuk a maszkok nélküli valódi mivoltunkat, vállaljuk gyengeségeinket, hibáinkat, és sebezhetőségünket.

A férfiak nagyon gyakran falakat húzhatnak maguk köré, hogy erős és bátor harcosként védelmezzenek minket. Ennek azonban gyakran az az ára, hogy nem képesek kapcsolódni érzelmeikkel, így az intimitást sem tudják megélni, megadni. Nőként azonban sokat tehetünk azért, hogy megolvasszuk a gyakran megfagyott szíveket.

Ehhez az egyik eszköz a felbecsülhetetlen erejű érintés. Az érintés által a lelket is képesek vagyunk megszólítani, ha az adás önzetlen és szeretettel teli. Aki fogadja az érintést, az bízik és megengedővé válik, valamint képes kapcsolódni az érzésihez, és valódi önmagához is. Az érintésnek gyógyító és szívnyitó ereje van, ami által elmélyíthetjük a kapcsolatot, elősegíthetjük a bizalmat és az intimitást.

A tantra masszázs az érintés talán legmagasztosabb és leginkább szeretettel teli formája. Ilyenkor nem csak érintünk, hanem gyógyítunk is. Fókuszunk, figyelmünk a másikon van, odaadóak vagyunk, minőségi időt töltünk együtt, bizalmat építünk, közelebb kerülünk egymáshoz, és nem utolsó sorban áramoltjuk az energiát, ami elindítja az öngyógyítás folyamatát.

A tanfolyam célja, hogy hazavihesd a szeretet egy rendkívüli formáját, hogy megtanuld áramoltatni és transzformálni az energiát, hogy meglepd párod egy különleges élménnyel, és hogy közelebb kerülhessetek egymáshoz.

A tanfolyamon beszélgetünk a tantráról, hogy mi is ez valójában, mi a célja, és hogyan lehet hasznos számunkra. Előtérbe helyezzük a női minőségeinket, és meditáció útján helyreállítjuk azokat a minőségeket és szerepeket, amelyek esetleg elvesztek belőlünk. Oldunk a gátlásra, a szégyenre, és minden olyan negatív érzelemre, tulajdonságra, ami már nem szolgál minket. Ezt követően teret engedünk a misztériumnak, és elkezdjük a tantra masszázs megismerését.

Egy magmegtartó férfi modell segítségével bemutatjuk a mozdulatokat, az energia áramoltatást és felhúzását, valamint akár a teljes testes orgazmus megélését a tantra masszázs által. Ezt követően szemléltető eszköz segítségével gyakoroljuk a Lingam masszázst, és egymáson fogjuk gyakorolni magát a tantra masszázst.

Az egésznapos program izgalmas, sejtelmes, titkokat feltáró, misztikus és közben mégis nyílt és tabuk nélküli. Sok szeretettel várlak, ha érzed a hívást, és részt vennél egy olyan csodában, amit talán minden nőnek érdemes lenne hazavinnie és megtapasztalnia.

A tanfolyam ára 40.000Ft. Jelentkezni a kamavedatemple@gmail.com e-mail címen lehet. Az aktuális időpontról kérlek, hogy a programok menüpont alatt informálódj.

Tantra és Lingam masszázs haladó tanfolyam Hölgyeknek (1 napos)

IT100

Amikor már megfelelőn tudjuk áramoltatni az energiát, akkor lehetőségünk lesz egy kicsit jobban elmélyedni a további folyamatokban, amik még közelebb vihetnek az egész testes orgazmus adásának elsajátításában.

A tantra sokkal összetettebb, mint gondolnánk, és sokkal inkább alkímiáról szól, mintsem a szexualitásról. Éppen ezért ezen a tanfolyamon elővesszük az alkimista módszereket, és “arannyá” változtatjuk mindazt, amit lehet.

A tanfolyamon beszélünk a tantráról, mint alkímiáról, és mint energia tudományáról. Olyan titkos tanítások is a felszínre kerülnek, amik nagyban hozzájárulnak a test orgazmikus készségeinek feltárásában, elsajátításában. Új, titkos fogásokat tanulunk, megtanuljuk megnyitni a testben lévő csatornákat (nádikat), megtanuljuk energetizálni a lingamot, és arra törekszünk, hogy energetikai orgazmust érjünk el a masszázs adása által.

A tanfolyam teoretikus tanításból, valamint gyakorlati részből is áll. Egy férfi modell segítségével bemutatjuk a már kibővített tantra és lingam masszázst, valamint az energetikai orgazmus elérésének a módját. Ezt követően egymáson is gyakorolhatjuk a fogásokat, és akár meg is tanulhatjuk magunk is felhúzni az energiát.

Az egésznapos program izgalmas, sejtelmes, titkokat feltáró, misztikus és közben mégis nyílt és tabuk nélküli. Sok szeretettel várlak, ha érzed a hívást, és részt vennél egy olyan csodában, amit talán minden nőnek érdemes lenne hazavinnie és megtapasztalnia.

A tanfolyam ára 40.000Ft. Jelentkezni a kamavedatemple@gmail.com e-mail címen lehet. Az aktuális időpontról kérlek, hogy a programok menüpont alatt informálódj.