Szeánszok

I2

Tisztító Tűzszertartás (Tari Valériával)

IT5

Ez a különleges tűzszertartás csodálatos kombinációja a Wicca, a dél-amerikai sámán kultúra, és az indiai tantra hagyományoknak.

A tűz az élet öt megnyilvánulásának az egyike, és médium, ami összeköt Istennel. Az tűz az élő igazság, egy isteni erő, amely mindenben és mindenkiben jelen van. Kapcsolat a föld és az ég között, ami fenntartja a változás folyamatát, hatással van a tudat magjára, elhozza a végtelen isteni tudatosságot, ami által képesek vagyunk azzá válni, amivé válni szeretnénk.

Egyéni tudat szinten a tűz az akarat, az elszántság, és fékezhetetlen erő. Képessé tesz az elme és a test ápolására, fenntartására, a megújulásra, a tisztulásra, és az elmélyülő megértésre. Tudatunk felébred általa.

A meggyújtott tűz az isteni jelenlétet szimbolizálja, ezért lehetőségünk van a szent tűz jelenlétében különböző szándékainkat megfogalmazni. Elengedhetjük azokat az érzéseket, lelki fájdalmakat, negatív energiákat és blokkokat, amik már nem szolgálnak minket. Kérhetünk áldást és gyógyulást, tisztíthatjuk elménket, karmánkat, valamint az éteri, és a többi nem fizikai testünket a tűz erejének segítségével.

A tisztítás a tűz egyik aspektusa, ezért a tűz segítségével megtisztíthatjuk testünket. Ahogy a máglya körül táncolunk, úgy a tűznek lehetősége van, hogy tisztítsa a fizikai testen túli testeinket, mint például az érzelmi testet, vagy akár a kauzális testet is. Ennek köszönhetően oldani tudjuk blokkjainkat, negatív érzelmeinket, hiedelmeinket, félelmeinket, gátlásainkat, a szégyent, és még rengeteg dolgot, aminek az elengedésére készen állunk.

Az egy éjszakás elvonulás ára 60.000 Ft, ami tartalmazza a ceremóniát, az egy éjszaka szállást, és a reggelit. Az utazás egyénileg. Érdemes hálózsákot hozni, kispárnát, meleg ruhát, tisztálkodó szereket. Minimum létszám 15 fő. Részletekért érdeklődj a kamavedatemple@gmail.com e-mail címen.